Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elvis Dream (991084) - ATLETICO RIOGAZAS (1435801) » 367510635: T36/J6/VIII

Liga 367510635 Información oficial sobre el partido 367510635 en Hattrick

31.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VIII.582 (54383)

REAL DORADO Alineación oficial del equipo 'REAL DORADO' en el partido 0 - 3 ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido
0 - 1 Ude Daffert (29')
0 - 2 Manuel Gracia (66')
0 - 3 Cristian Marian (85')
REAL DORADO Alineación oficial del equipo 'REAL DORADO' en el partido 0 - 3 ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REAL DORADO Alineación oficial del equipo 'REAL DORADO' en el partido 1 - 2 ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL DORADO

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Saygın Canel de DORADO va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 42, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Máximo Esteban Montú va estar a punt de marcar al minut 52 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Máximo Esteban Montú va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roël Kadijk de DORADO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, David Gumucio de DORADO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergi Buscallà de DORADO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del DORADO puguin veure en Borxa Corpo jugant de nou; ja que al minut 84 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Marc Ferrús el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

ATLETICO RIOGAZAS

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ude Daffert que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ATLETICO.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Santo De Santis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Manuel Gracia, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Cristian Marian de ATLETICO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Prado de ATLETICO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): ATLETICO va fer una substitució al minut 82. Philipp Kalman va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Salva Oriol Gordo.