Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sta Cilla do Valodouro (1584296) - FP Joan Santaeulària (1583645) » 367509988: T36/J11/VIII

Liga 367509988 Información oficial sobre el partido 367509988 en Hattrick

05.05.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VIII.570 (54371)

Javi Manager Alineación oficial del equipo 'Javi Manager' en el partido 3 - 1 Club Nacional de Futbol CNdeF Alineación oficial del equipo 'Club Nacional de Futbol CNdeF' en el partido
Massimiliano Panepucci (17') 1 - 0
1 - 1 Dennis Breitkopf (18')
Massimiliano Panepucci (56') 2 - 1
Cucufato Zúñiga (81') 3 - 1
Javi Manager Alineación oficial del equipo 'Javi Manager' en el partido 3 - 1 Club Nacional de Futbol CNdeF Alineación oficial del equipo 'Club Nacional de Futbol CNdeF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Javi Manager Alineación oficial del equipo 'Javi Manager' en el partido 1 - 1 Club Nacional de Futbol CNdeF Alineación oficial del equipo 'Club Nacional de Futbol CNdeF' en el partido
Tiene suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Javi Manager

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 17 minuts de joc, Massimiliano Panepucci, corrent com un esperitat, superà primer Ernst Haller per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Manager amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Massimiliano Panepucci, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El Manager era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cucufato Zúñiga va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Massimiliano Panepucci, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Manager van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 65, però el xut de Christof Hertveldt des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Bruno Fagioli hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Massimiliano Panepucci havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Manager la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Władysław Malinowski va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Club Nacional de Futbol CNdeF

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 18. L'anotador per CNdeF va ser Dennis Breitkopf, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Peker Kent quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Valentin Chobanov sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jon Grünn de CNdeF no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Masi Lakso.