Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

East River C.F (1421524) - dalondoteam (1431529) » 367509165: T36/J3/VIII

Liga 367509165 Información oficial sobre el partido 367509165 en Hattrick

10.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VIII.556 (54357)

East River C.F Alineación oficial del equipo 'East River C.F' en el partido 3 - 0 dalondoteam Alineación oficial del equipo 'dalondoteam' en el partido
Fran Celis (12') 1 - 0
Nils Günter Butz (31') 2 - 0
Baldemar Grimmer (85') 3 - 0
East River C.F Alineación oficial del equipo 'East River C.F' en el partido 3 - 0 dalondoteam Alineación oficial del equipo 'dalondoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
East River C.F Alineación oficial del equipo 'East River C.F' en el partido 5 - 2 dalondoteam Alineación oficial del equipo 'dalondoteam' en el partido
Tiene mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

East River C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de River. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Fran Celis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nils Günter Butz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Baldemar Grimmer va augmentar l'avantatge de River a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Fran Celis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Humarán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Fran Celis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Pablo Humarán va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Giné de River va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Rémi Lottin no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Fiorindo Voza.

dalondoteam

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del dalondoteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tuomas Länsimies, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 250 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Mauro Manlio l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del dalondoteam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gilbert Bossuyt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benoît Mary de dalondoteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Matteo Pezzuti va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Óscar Cereceda.