Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cardalda F.C. (1369365) - Time Bandit Astur s.a.d. (1414072) » 367508620: T36/J2/VIII

Liga 367508620 Información oficial sobre el partido 367508620 en Hattrick

03.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VIII.546 (54347)

Cardalda F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardalda F.C.' en el partido 1 - 1 Time Bandit Astur s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Time Bandit Astur s.a.d.' en el partido
Julien Delhove (18') 1 - 0
1 - 1 Valiente García de la Fuente (43')
Cardalda F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardalda F.C.' en el partido 1 - 1 Time Bandit Astur s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Time Bandit Astur s.a.d.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cardalda F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardalda F.C.' en el partido 1 - 1 Time Bandit Astur s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Time Bandit Astur s.a.d.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,7 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardalda F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 18, en Fernando Lanuza la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Julien Delhove que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cardalda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julien Delhove, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cardalda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernando Lanuza va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Fernando Amante de Cardalda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dragan Mirković de Cardalda es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Cardalda es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Óscar Arenas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Krystian Stajniak al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Julien Delhove.

Time Bandit Astur s.a.d.

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El T.B.A. era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Valiente García de la Fuente va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de T.B.A. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marijn Lancée, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Camille van Duinen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marijn Lancée de T.B.A. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Rene Severinsen de T.B.A. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Rene Severinsen, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.