Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia Firebats (779465) - RCD-Mallorca (120978) » 367508325: T36/J3/VIII

Liga 367508325 Información oficial sobre el partido 367508325 en Hattrick

10.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VIII.541 (54342)

Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido 2 - 0 RCD-Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD-Mallorca' en el partido
Enrique Madrona (2') 1 - 0
Hans Christian (8') 2 - 0
Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido 2 - 0 RCD-Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD-Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido 3 - 0 RCD-Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD-Mallorca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Firebats

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Firebats contenien la respiració mentre en Enrique Madrona s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hans Christian va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Redžep Beluhović una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 5, però una magnífica aturada de Eduard Shishebarov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Esteban Cabanellas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Firebats al minut 15.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Giulio Pretto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduard Shishebarov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andreas Hort de Firebats va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Marco Peixoto Oliveira de Firebats va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Òscar Peña Bermudo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

RCD-Mallorca

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el RCD-Mallorca sortien al contraatac. La falta llançada per Tony Bareck va sortir força alta sense massa perill.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Johannes Roef va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marek Kocyk.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Martin Edenstrand la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de RCD-Mallorca havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Johannes Roef amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Farouq Touati de RCD-Mallorca va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jesús Haro va entrar en el seu lloc.