Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Tomaia (1602198) - Booyah (490922) » 367493715: T36/J2/VIII

Liga 367493715 Información oficial sobre el partido 367493715 en Hattrick

03.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VIII.280 (54081)

F.C Tomaia Alineación oficial del equipo 'F.C Tomaia' en el partido 5 - 2 Deportivo Palermo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palermo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Tomaia Alineación oficial del equipo 'F.C Tomaia' en el partido 3 - 1 Deportivo Palermo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Palermo' en el partido
Tiene suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Tomaia

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Richárd Martin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tomaia es posava per davant!
  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 del partit, el jugador Antonio Colip de Tomaia va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Tomaia s'avançava al marcador al minut 47, després d'un rebot que va caçar en Eugenio Zuccolotto per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Edgardo Torres Toro va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Tomaia va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Ricardo Cantos. 5 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tomaia Klaus Rødkjær quasi marca al minut 8 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Eugenio Zuccolotto l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Eugenio Zuccolotto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Serón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nèstor Ibars després que el jugador de Tomaia li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex De Milato de Tomaia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richárd Martin de Tomaia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Eugenio Zuccolotto va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Tomaia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Tomaia puguin veure en Edgardo Torres Toro jugant de nou; ja que al minut 86 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Kağan Özveri el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Klaus Rødkjær.
  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): Enzo Paolo Russo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Deportivo Palermo

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Sami Boumnijel va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 6.
  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deportivo va ser finalitzada des de l'esquerra per Gustavo Ravest al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Juan Ballado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Christian Sánchez Ochoa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Marcel Boegly de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.