Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brul (1461504) - cd Albaidense (1590224) » 367489603: T36/J12/VIII

Liga 367489603 Información oficial sobre el partido 367489603 en Hattrick

12.05.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VIII.206 (54007)

Brul Alineación oficial del equipo 'Brul' en el partido 3 - 1 C.F. Tazmània Alineación oficial del equipo 'C.F. Tazmània' en el partido
0 - 1 Luca Ueckert (17')
Filiberto Corrales (48') 1 - 1
Antonino De Martino (71') 2 - 1
Filiberto Corrales (78') 3 - 1
Brul Alineación oficial del equipo 'Brul' en el partido 3 - 1 C.F. Tazmània Alineación oficial del equipo 'C.F. Tazmània' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brul Alineación oficial del equipo 'Brul' en el partido 3 - 0 C.F. Tazmània Alineación oficial del equipo 'C.F. Tazmània' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brul

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Després de 48 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Brul, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Filiberto Corrales de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Antonino De Martino, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Brul es posava per davant!
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Als 78 minuts de joc, els nois de Brul van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Filiberto Corrales augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Filiberto Corrales va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Gilbert Corominas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hüseyin Brennsteiner va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Brul va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Aleix Fransesch la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Brul va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Thomas Ricquebourg va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hüseyin Brennsteiner de Brul amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F. Tazmània

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): En Cay Ohmsen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tazmània, un peu providencial d'en Luca Ueckert va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tazmània va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ulf Gerstlauer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Jorge Bascuñan de Tazmània va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Luis Yepes Cruz no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.