Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mamarrachines (1334677) - CWKS MATARO (435036) » 367486825: T36/J4/VIII

Liga 367486825 Información oficial sobre el partido 367486825 en Hattrick

17.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VIII.157 (53958)

Mamarrachines Alineación oficial del equipo 'Mamarrachines' en el partido 1 - 5 ESTEBANIKI FC Alineación oficial del equipo 'ESTEBANIKI FC' en el partido
0 - 1 Tommaso Grasseni (4')
0 - 2 Symplicjusz Klimczuk (31')
0 - 3 Massimo Trovarelli (33')
Ramón Giménez (50') 1 - 3
1 - 4 Zlatan Lopičević (75')
1 - 5 Gonzalo Jaúrigui (81')
Mamarrachines Alineación oficial del equipo 'Mamarrachines' en el partido 1 - 5 ESTEBANIKI FC Alineación oficial del equipo 'ESTEBANIKI FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mamarrachines Alineación oficial del equipo 'Mamarrachines' en el partido 0 - 6 ESTEBANIKI FC Alineación oficial del equipo 'ESTEBANIKI FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mamarrachines

Goles Goles

  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Curro Castrovido sempre és una garantia. Al minut 50, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ramón Giménez marcar el 1 - 3 per al Mamarrachines.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Enrique Trujillo de Mamarrachines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73, Eusebi Ares de Mamarrachines va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

ESTEBANIKI FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ESTEBANIKI va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tommaso Grasseni va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Symplicjusz Klimczuk de ESTEBANIKI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ESTEBANIKI, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Massimo Trovarelli va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Zlatan Lopičević va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Gonzalo Jaúrigui des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Waldemar Bartoszko després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Carlos Chiripa va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Massimo Trovarelli de ESTEBANIKI va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gonzalo Jaúrigui va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Waldemar Bartoszko va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Kjell Flørli es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ekkehard Miehling.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de ESTEBANIKI Predrag Janić va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Calogero Filipas va entrar en el seu lloc.