Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Indians United (123649) - Furia Valencia U.D. (1371927) » 367485212: T36/J6/VIII

Liga 367485212 Información oficial sobre el partido 367485212 en Hattrick

31.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VIII.128 (53929)

Indians United Alineación oficial del equipo 'Indians United' en el partido 3 - 2 Os Desperdicios Alineación oficial del equipo 'Os Desperdicios' en el partido
0 - 1 Fabien Bouin (15')
0 - 2 Ulric Mostmans (28')
Stéphane Chauvet (30') 1 - 2
Folke Fugger (35') 2 - 2
Xabier Marichalar (73') 3 - 2
Indians United Alineación oficial del equipo 'Indians United' en el partido 3 - 2 Os Desperdicios Alineación oficial del equipo 'Os Desperdicios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Indians United Alineación oficial del equipo 'Indians United' en el partido 3 - 1 Os Desperdicios Alineación oficial del equipo 'Os Desperdicios' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indians United

Goles Goles

  • 101 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Stéphane Chauvet es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Folke Fugger de Indians empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Xabier Marichalar va donar a Indians un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Stéphane Chauvet del Indians ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Serafín Barberà de Indians va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xavier Alsina va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Petri Haanpää ocupà el lloc d'en Jordi Marsal al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de Indians quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Francisco Argüelles es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Os Desperdicios

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Fabien Bouin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ulric Mostmans va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zemir Stojkić ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ulric Mostmans, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ulric Mostmans va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Desperdicios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zemir Stojkić, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Desperdicios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Imbullusqueta va desviar el xut final de Zemir Stojkić després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Sébastien Binetruy, el jugador de Desperdicios va ser expulsat al minut 71.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabien Bouin de Desperdicios es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Després de 75 minuts jugats, Moisés Campino es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Timoteo Rispal.