Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Timișoara CF (1458398) - Pugarrones (31096) » 367485035: T36/J6/VIII

Liga 367485035 Información oficial sobre el partido 367485035 en Hattrick

31.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VIII.125 (53926)

RCDE de VALENCIA Alineación oficial del equipo 'RCDE de VALENCIA' en el partido 3 - 1 Balompedica Gades Alineación oficial del equipo 'Balompedica Gades' en el partido
0 - 1 Thomas Tuvland (69')
Samuel Insuasti (79') 1 - 1
Sébastien Fabre (82') 2 - 1
Ralf-Robert Arweiler (84') 3 - 1
RCDE de VALENCIA Alineación oficial del equipo 'RCDE de VALENCIA' en el partido 3 - 1 Balompedica Gades Alineación oficial del equipo 'Balompedica Gades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RCDE de VALENCIA Alineación oficial del equipo 'RCDE de VALENCIA' en el partido 5 - 0 Balompedica Gades Alineación oficial del equipo 'Balompedica Gades' en el partido
Tiene mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCDE de VALENCIA

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del VALENCIA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Samuel Insuasti que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 79 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 82 una excel·lent centrada de Stefan Falkner va arribar a Sébastien Fabre, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Ralf-Robert Arweiler de VALENCIA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Samuel Insuasti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Jesús Concabella quasi dona a VALENCIA l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stefan Falkner va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Luis Bon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stefan Falkner va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Samuel Insuasti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Samuel Insuasti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Stefan Falkner va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Insuasti de VALENCIA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): VALENCIA va fer una substitució al minut 81. Elias Rheinegger va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alexandro Patiño.

Balompedica Gades

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Ryan Ingalls estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Thomas Tuvland va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Hyun-Jin Kim quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Balompedica sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hyun-Jin Kim, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.