Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDSalamanca (118164) - jugarpla_86 (1415939) » 367482268: T36/J12/VIII

Liga 367482268 Información oficial sobre el partido 367482268 en Hattrick

12.05.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VIII.75 (53876)

UDSalamanca Alineación oficial del equipo 'UDSalamanca' en el partido 0 - 3 Las Carolinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Carolinas CF' en el partido
0 - 1 Baltasar Martínez López (73')
0 - 2 Addie Drietelaar (74')
0 - 3 Kalle Høyer (81')
UDSalamanca Alineación oficial del equipo 'UDSalamanca' en el partido 0 - 3 Las Carolinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Carolinas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDSalamanca Alineación oficial del equipo 'UDSalamanca' en el partido 1 - 0 Las Carolinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Carolinas CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDSalamanca

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UDSalamanca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfredo Cebreiros va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Juan Girón Téllez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de UDSalamanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Juan Girón Téllez de UDSalamanca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24, Yoeri Lubbers de UDSalamanca va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Berzal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Las Carolinas CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Baltasar Martínez López va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 74 minuts, Addie Drietelaar va superar per velocitat Jean-Louis Aubert per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Kalle Høyer va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Carolinas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Richard Lamb va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Carolinas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Carolinas van sortir al contraatac al minut 8, però Richard Lamb va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Carolinas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wojciech Scholz va desviar el xut final de Addie Drietelaar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kasper van der Helm, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Carolinas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Joaquín Campofrío va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Karri Pernaja ocupà el lloc d'en Nadir Raqqi al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Carolinas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.