Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parque Cental S.A.D. (489258) - Asensiaos FC (1589330) » 367477443: T36/J9/VII

Liga 367477443 Información oficial sobre el partido 367477443 en Hattrick

21.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VII.1013 (39049)

Parque Cental S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Parque Cental S.A.D.' en el partido 2 - 2 Zepas Team Alineación oficial del equipo 'Zepas Team' en el partido
Sami-Petteri Kottonen (19') 1 - 0
1 - 1 Juan Antonio Guitio (23')
1 - 2 Gil Givon (25')
John Gambo (33') 2 - 2
Parque Cental S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Parque Cental S.A.D.' en el partido 2 - 2 Zepas Team Alineación oficial del equipo 'Zepas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parque Cental S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Parque Cental S.A.D.' en el partido 2 - 0 Zepas Team Alineación oficial del equipo 'Zepas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parque Cental S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Parque prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Sami-Petteri Kottonen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 109 Minuto 25 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Ionuţ Zgură després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Zepas Gil Givon, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 2.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): John Gambo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, Lorenzo Saenz Romero gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ionuţ Zgură de Parque va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Viktor Makiev que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): Amb 87 minuts disputats, Lorenzo Saenz Romero gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Angelo Russo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Zepas Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Zepas va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Juan Antonio Guitio rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Gil Givon, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zepas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferrán Galaz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zepas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ferrán Galaz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Diego Ipenza de Zepas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.