Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winfanfanfem United (1590377) - Baren Munich (307690) » 367474345: T36/J6/VII

Liga 367474345 Información oficial sobre el partido 367474345 en Hattrick

31.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VII.958 (38994)

pequeño saltamontes Alineación oficial del equipo 'pequeño saltamontes' en el partido 1 - 3 kuvinhekos c.f. Alineación oficial del equipo 'kuvinhekos c.f.' en el partido
Marcos Cevallos (25') 1 - 0
1 - 1 Vojtěch Drlík (65')
1 - 2 Axel Hinrich Antes (74')
1 - 3 Vojtěch Drlík (76')
pequeño saltamontes Alineación oficial del equipo 'pequeño saltamontes' en el partido 1 - 3 kuvinhekos c.f. Alineación oficial del equipo 'kuvinhekos c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pequeño saltamontes Alineación oficial del equipo 'pequeño saltamontes' en el partido 3 - 2 kuvinhekos c.f. Alineación oficial del equipo 'kuvinhekos c.f.' en el partido
Tiene mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pequeño saltamontes

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Marcos Cevallos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de saltamontes.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Kazimierz Gembala una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Korhan Erhan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de saltamontes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Cevallos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Carlos Martínez no s'ho podia creure.

kuvinhekos c.f.

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): kuvinhekos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 65, quan Vojtěch Drlík va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Axel Hinrich Antes! Un inimaginable dribbling sobre Valtteri Peuraniemi va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a kuvinhekos.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vojtěch Drlík de kuvinhekos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): David Echalecu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pedro Rízquez va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Vojtěch Drlík va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Louis Goubet va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Stanisław Breński al minut 63 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oscar Nolla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.