Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gatitos CF (1458438) - Teixugos F.C. (125819) » 367473952: T36/J5/VII

Liga 367473952 Información oficial sobre el partido 367473952 en Hattrick

24.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / VII.951 (38987)

gatitos CF Alineación oficial del equipo 'gatitos CF' en el partido 1 - 3 Teixugos F.C. Alineación oficial del equipo 'Teixugos F.C.' en el partido
0 - 1 Moncef Martin (10')
0 - 2 Moncef Martin (18')
Umberto Manfrotto (50') 1 - 2
1 - 3 Gaspar Ferreira Barata (52')
gatitos CF Alineación oficial del equipo 'gatitos CF' en el partido 1 - 3 Teixugos F.C. Alineación oficial del equipo 'Teixugos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gatitos CF Alineación oficial del equipo 'gatitos CF' en el partido 2 - 0 Teixugos F.C. Alineación oficial del equipo 'Teixugos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gatitos CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): El gatitos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Umberto Manfrotto es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al 25, Andries Van Dyck hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, János Kis. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Andries Van Dyck va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 51, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 200 Minuto 70 (Ocasión de falta): gatitos va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 70, però el xut va anar a parar al pal.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 88. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Petrus Deprez la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Vítor Veiga de gatitos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Teixugos F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Teixugos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Moncef Martin aconseguint el 0 - 1.
  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Teixugos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Moncef Martin la va transformar en el 0 - 2.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Teixugos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Gaspar Ferreira Barata.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 71, el Teixugos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Immanuel Geluk va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alberto Casal Huerta va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gaspar Ferreira Barata. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.