Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bon Pastor (31008) - EL CUBO DE DON SANCHO (1580935) » 367472303: T36/J13/VII

Liga 367472303 Información oficial sobre el partido 367472303 en Hattrick

19.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VII.921 (38957)

bàrbars del nord Alineación oficial del equipo 'bàrbars del nord' en el partido 0 - 1 EL CUBO DE DON SANCHO Alineación oficial del equipo 'EL CUBO DE DON SANCHO' en el partido
0 - 1 Fernando Carrere de Abense (35')
bàrbars del nord Alineación oficial del equipo 'bàrbars del nord' en el partido 0 - 1 EL CUBO DE DON SANCHO Alineación oficial del equipo 'EL CUBO DE DON SANCHO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bàrbars del nord Alineación oficial del equipo 'bàrbars del nord' en el partido 0 - 2 EL CUBO DE DON SANCHO Alineación oficial del equipo 'EL CUBO DE DON SANCHO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bàrbars del nord

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladimir Stukalov de bàrbars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Salomón Santabaia de bàrbars va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jaume Vila va prendre el seu rol al minut 75.

EL CUBO DE DON SANCHO

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernando Carrere de Abense, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Biel Surrell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Josep Antoni Guiu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Fernando Carrere de Abense va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emiliano Mateos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Emiliano Mateos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Josep Antoni Guiu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Adolfo Parada va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Biel Surrell al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.