Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rocañol Center (1372259) - A.S Palofumeke (798609) » 367472237: T36/J11/VII

Liga 367472237 Información oficial sobre el partido 367472237 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.920 (38956)

R.S.D. Alcala de Henares Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcala de Henares' en el partido 2 - 0 gracia Alineación oficial del equipo 'gracia' en el partido
Jesús Jiménez Ayuso (21') 1 - 0
Kalle Uddell (73') 2 - 0
R.S.D. Alcala de Henares Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcala de Henares' en el partido 2 - 0 gracia Alineación oficial del equipo 'gracia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.S.D. Alcala de Henares Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcala de Henares' en el partido 2 - 1 gracia Alineación oficial del equipo 'gracia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.S.D. Alcala de Henares

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Jesús Jiménez Ayuso de Henares, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Henares va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Kalle Uddell va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Peter Dujčík una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Mladen Grabovac va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rosario Congedo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rosario Congedo per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mladen Grabovac va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erwan Fonteneau de Henares va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Erwan Fonteneau va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

gracia

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del gracia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Pimentel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): gracia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Doerk Perschel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dicky Plasterk de gracia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84 en Arkadiusz Okruciński va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.