Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real murcia cf (490939) - independiente del agra (1599128) » 367471722: T36/J8/VII

Liga 367471722 Información oficial sobre el partido 367471722 en Hattrick

14.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / VII.911 (38947)

F.C. Vallekas Alineación oficial del equipo 'F.C. Vallekas' en el partido 1 - 1 independiente del agra Alineación oficial del equipo 'independiente del agra' en el partido
Ignacio Eregui (19') 1 - 0
1 - 1 Sander Laçin (84')
F.C. Vallekas Alineación oficial del equipo 'F.C. Vallekas' en el partido 1 - 1 independiente del agra Alineación oficial del equipo 'independiente del agra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Vallekas Alineación oficial del equipo 'F.C. Vallekas' en el partido 1 - 2 independiente del agra Alineación oficial del equipo 'independiente del agra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,3 % 66,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vallekas

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Vallekas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Ignacio Eregui va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Cédric Pernot del Vallekas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vallekas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alvise Perego va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pol Junyer al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alvise Perego va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Carlos Larrañaga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Pol Junyer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Larrañaga de Vallekas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Eregui de Vallekas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

independiente del agra

Goles Goles

  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 84 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sander Laçin marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Sander Laçin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): independiente va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Custódio Pereira Alves que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 芳人 (Yoshito) 島田 (Shimada) de independiente va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Custódio Pereira Alves de independiente va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.