Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ont City (1434908) - siii!!!, porque no?? (993800) » 367470564: T36/J11/VII

Liga 367470564 Información oficial sobre el partido 367470564 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.890 (38926)

Iniesta Rocket Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iniesta Rocket Futbol Club' en el partido 0 - 4 siii!!!, porque no?? Alineación oficial del equipo 'siii!!!, porque no??' en el partido
0 - 1 Zsolt Katics (29')
0 - 2 Enrique Suárez (49')
0 - 3 Ángel Zalón (74')
0 - 4 Zsolt Katics (86')
Iniesta Rocket Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iniesta Rocket Futbol Club' en el partido 0 - 4 siii!!!, porque no?? Alineación oficial del equipo 'siii!!!, porque no??' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Iniesta Rocket Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iniesta Rocket Futbol Club' en el partido 0 - 9 siii!!!, porque no?? Alineación oficial del equipo 'siii!!!, porque no??' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iniesta Rocket Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Roque Sangro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Iniesta.Fc que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Olivares Nadal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Iniesta.Fc va fer una substitució al minut 80. Enrique Núñez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roque Sangro.

siii!!!, porque no??

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Zsolt Katics que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Suárez de siii!!!, l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 49 de partit.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Ángel Zalón des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Zsolt Katics va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Enrique Suárez va estar a punt de posar per davant a siii!!!, amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Del Barrio va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): siii!!!, va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Enrique Suárez va quedar-se sol davant el porter Jesús Del Barrio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del siii!!!, van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Enrique Suárez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Siñeriz es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Zsolt Katics al minut 87.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Alessandro Berni de siii!!!, va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zsolt Katics de siii!!!, es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Alessandro Berni de siii!!!, va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.