Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Pedreñas F.C. (993367) - Sergei Club (993774) » 367467518: T36/J7/VII

Liga 367467518 Información oficial sobre el partido 367467518 en Hattrick

07.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VII.836 (38872)

Las Pedreñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Pedreñas F.C.' en el partido 0 - 2 Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido
0 - 1 Julio Ernesto Pedo (53')
0 - 2 Roma Andrieş (84')
Las Pedreñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Pedreñas F.C.' en el partido 0 - 2 Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Pedreñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Pedreñas F.C.' en el partido 0 - 1 Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Pedreñas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En François Peyrache va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pedreñas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lajos Csucsánszky va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Rareş Ciobanu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pedreñas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Pedreñas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Holger Danielsson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En François Peyrache, jugador de Pedreñas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 29. Rareş Ciobanu, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Sergei Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Julio Ernesto Pedo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Sergei va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Roma Andrieş, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Matti Kalke va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gabriel Afonso Tristão, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Sergei va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Roma Andrieş va quedar-se sol davant el porter Gabriel Afonso Tristão, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Janne Meuronen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Enrique Noguera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pepe Velarde Diez.