Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villar FC (310651) - El poder del hombre (1419938) » 367466320: T36/J1/VII

Liga 367466320 Información oficial sobre el partido 367466320 en Hattrick

25.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VII.815 (38851)

STAC, F.C. Alineación oficial del equipo 'STAC, F.C.' en el partido 3 - 1 navalmorales Alineación oficial del equipo 'navalmorales' en el partido
Maico Haimbuchner (4') 1 - 0
1 - 1 Filippo Lieger (19')
Kenny Henriksson (21') 2 - 1
Heiko Riesemann (84') 3 - 1
STAC, F.C. Alineación oficial del equipo 'STAC, F.C.' en el partido 3 - 1 navalmorales Alineación oficial del equipo 'navalmorales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
STAC, F.C. Alineación oficial del equipo 'STAC, F.C.' en el partido 2 - 0 navalmorales Alineación oficial del equipo 'navalmorales' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STAC, F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. STAC, s'avançava en el marcador després que en Maico Haimbuchner xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kenny Henriksson de STAC, aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del STAC, va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Heiko Riesemann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): STAC, va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Zdzisław Homa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Zygmunt Latos.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Moritz Zehetner de STAC, no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El STAC, ho intentava per la dreta per mitjà de Elias Darokaotxoa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

navalmorales

Goles Goles

  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ahmadreza Kashani la va convertir en gol amb un remat de cap en Filippo Lieger tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 19 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Heiko Riesemann va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ahmadreza Kashani. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 85 en Leif Klaas va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en André Thorstensson va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Didier Blein de navalmorales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Didier Blein que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.