Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ouyeah (1577999) - athletic eup (1415708) » 367465022: T36/J13/VII

Liga 367465022 Información oficial sobre el partido 367465022 en Hattrick

19.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VII.791 (38827)

TRONCHAPENCAS Alineación oficial del equipo 'TRONCHAPENCAS' en el partido 3 - 2 FC Sabadell Vallès Alineación oficial del equipo 'FC Sabadell Vallès' en el partido
Eirik Andersen (7') 1 - 0
Mats Irholt (15') 2 - 0
Miguel Solano (22') 3 - 0
3 - 1 Mario Frehn (76')
3 - 2 Ladislav Škultéty (80')
TRONCHAPENCAS Alineación oficial del equipo 'TRONCHAPENCAS' en el partido 3 - 2 FC Sabadell Vallès Alineación oficial del equipo 'FC Sabadell Vallès' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TRONCHAPENCAS Alineación oficial del equipo 'TRONCHAPENCAS' en el partido 1 - 2 FC Sabadell Vallès Alineación oficial del equipo 'FC Sabadell Vallès' en el partido
Tiene suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRONCHAPENCAS

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Eirik Andersen de TRONCHAPENCAS, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mats Irholt sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 15 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miguel Solano de TRONCHAPENCAS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): TRONCHAPENCAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Liberto Vallabriga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Piccirilli.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11 en Raúl Caponis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

FC Sabadell Vallès

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Sabadell va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Mario Frehn va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ladislav Škultéty va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Sabadell va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Sabadell va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Władysław Jursza no va poder controlar.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Karri Romsi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Javier Guadiana no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Aventino Magalhães quasi aconsegueix empatar per Sabadell al minut 82, però Javier Guadiana va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Władysław Jursza de Sabadell es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Karri Romsi de Sabadell es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Friedrich Spieth va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Karri Romsi.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Sabadell, en Aventino Magalhães, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.