Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rampante FC (1338062) - Sevilla FCc (120236) » 367463991: T36/J7/VII

Liga 367463991 Información oficial sobre el partido 367463991 en Hattrick

07.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VII.773 (38809)

Marbella Total C.F Alineación oficial del equipo 'Marbella Total C.F' en el partido 2 - 0 atc baleares Alineación oficial del equipo 'atc baleares' en el partido
Petr Matula (6') 1 - 0
Francesco Maldini (35') 2 - 0
Marbella Total C.F Alineación oficial del equipo 'Marbella Total C.F' en el partido 2 - 0 atc baleares Alineación oficial del equipo 'atc baleares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marbella Total C.F Alineación oficial del equipo 'Marbella Total C.F' en el partido 0 - 1 atc baleares Alineación oficial del equipo 'atc baleares' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marbella Total C.F

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Marbella sabia com jugar al contraatac, i al minut 6, Petr Matula va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Marbella va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francesco Maldini va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Marbella van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Francesco Maldini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Marbella van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Erik Ågotnes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Marbella va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Edoardo Tagani va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edoardo Tagani de Marbella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Semblava que Edoardo Tagani s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

atc baleares

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Juan Ignacio Hemerando va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 264 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Passat el minut 24 de partit, baleares va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Przemysław Jakimowicz, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Pechini ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del baleares va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Pedro Carnero no va poder controlar.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 69 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Adrian Lattion amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Al Nagle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Adrian Lattion de baleares va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Patrick Baum va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de baleares es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.