Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cercedilla Marinos (1367289) - Héroes de Mayo (1372792) » 367463680: T36/J11/VII

Liga 367463680 Información oficial sobre el partido 367463680 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.767 (38803)

Cercedilla Marinos FC Alineación oficial del equipo 'Cercedilla Marinos FC' en el partido 0 - 1 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
0 - 1 Rikhard Niemitalo (50')
Cercedilla Marinos FC Alineación oficial del equipo 'Cercedilla Marinos FC' en el partido 0 - 1 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cercedilla Marinos FC Alineación oficial del equipo 'Cercedilla Marinos FC' en el partido 1 - 2 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cercedilla Marinos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Giacomo Cividino quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rommell Túllume de Cercedilla es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.

Héroes de Mayo

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cercedilla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rikhard Niemitalo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Héroes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en David de Gispert va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Rikhard Niemitalo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Héroes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Focke Gaudino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 81 per Mahmoud Bin-Ibrahim va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Rubio Escudero de Héroes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75 de partit, el jugador Rikhard Niemitalo de Héroes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.