Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nutcrackers United (989721) - Villorvina C.F (995119) » 367461009: T36/J4/VII

Liga 367461009 Información oficial sobre el partido 367461009 en Hattrick

17.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VII.720 (38756)

La pela es la pela Alineación oficial del equipo 'La pela es la pela' en el partido 2 - 0 Onerom Club Alineación oficial del equipo 'Onerom Club' en el partido
Efrén Viedes (44') 1 - 0
Eloi Caballol (44') 2 - 0
La pela es la pela Alineación oficial del equipo 'La pela es la pela' en el partido 2 - 0 Onerom Club Alineación oficial del equipo 'Onerom Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La pela es la pela Alineación oficial del equipo 'La pela es la pela' en el partido 0 - 1 Onerom Club Alineación oficial del equipo 'Onerom Club' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La pela es la pela

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Efrén Viedes va donar a La pela un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Eloi Caballol va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Efrén Viedes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Julio Vegal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): La pela van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Julio Vegal des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Niklas Wick. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Onerom Club

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Olivier Brisset va estar a punt de posar per davant a Onerom amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roger Craeye va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Olivier Brisset al minut 43 semblava entrar, però Roger Craeye va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Casimiro Corti la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Onerom havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Bradley Barras va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Roger Craeye.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bradley Barras de Onerom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Ernesto Roca de Onerom va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Olivier Brisset se sentia fresc com una rosa.