Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ComeXowarmas FC (1418866) - Muro C.F. (311936) » 367460527: T36/J9/VII

Liga 367460527 Información oficial sobre el partido 367460527 en Hattrick

21.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VII.711 (38747)

ComeXowarmas FC Alineación oficial del equipo 'ComeXowarmas FC' en el partido 2 - 1 Muro C.F. Alineación oficial del equipo 'Muro C.F.' en el partido
0 - 1 Daniel Roches (13')
Raúl Agra (20') 1 - 1
Alfonso Eufrate (87') 2 - 1
ComeXowarmas FC Alineación oficial del equipo 'ComeXowarmas FC' en el partido 2 - 1 Muro C.F. Alineación oficial del equipo 'Muro C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ComeXowarmas FC Alineación oficial del equipo 'ComeXowarmas FC' en el partido 3 - 0 Muro C.F. Alineación oficial del equipo 'Muro C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ComeXowarmas FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Raúl Agra de ComeXowarmas va aconseguir igualar el partit al minut 20, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): En Marcos Gómez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alfonso Eufrate la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcus Aagaard va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Javier Ballesteros va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Remigiusz Bugajski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ComeXowarmas.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Alfonso Eufrate arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Marcos Gómez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ComeXowarmas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Pantaleo Di Tizio del ComeXowarmas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Marcos Gómez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Eufrate de ComeXowarmas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Muro C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Daniel Roches rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Juan José Landaluce Ugarte, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Olmo Marcos quasi marca en una jugada assajada de córner que Morten Brokmose havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Muro va fer una substitució al minut 12. Jesús Desfar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Vinuesa.