Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tragedia (1434749) - Gallundra CFV (773351) » 367460368: T36/J11/VII

Liga 367460368 Información oficial sobre el partido 367460368 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.708 (38744)

Tragedia Alineación oficial del equipo 'Tragedia' en el partido 2 - 0 Gallundra CFV Alineación oficial del equipo 'Gallundra CFV' en el partido
Jorge Rebollar (33') 1 - 0
Yves Ludwig (74') 2 - 0
Tragedia Alineación oficial del equipo 'Tragedia' en el partido 2 - 0 Gallundra CFV Alineación oficial del equipo 'Gallundra CFV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tragedia Alineación oficial del equipo 'Tragedia' en el partido 2 - 0 Gallundra CFV Alineación oficial del equipo 'Gallundra CFV' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tragedia

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Jorge Rebollar de Tragedia, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Yves Ludwig va augmentar la diferència de Tragedia a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Tragedia va estar a punt d'arribar en un córner. En Kevin Heiss va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Roger Mercadé gairebé va marcar per a Tragedia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José María López Ocón de Tragedia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Yves Ludwig, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 88 minuts, el Tragedia va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Rebollar de Tragedia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edwin Wenck es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Gallundra CFV

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Gallundra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Juan Ignacio Lopez García des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jorge Rebollar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Gallundra van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Tomasz Kalafior no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Després de 87 minuts, Tomasz Kalafior va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Zsolt Orosz el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Roc Colom després que el jugador de Gallundra li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Gallundra va fer una substitució al minut 84. Filip Ranj va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Wiktor Szczutkowski.