Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ktica team (1580025) - Mapache rules (1597666) » 367459788: T36/J6/VII

Liga 367459788 Información oficial sobre el partido 367459788 en Hattrick

31.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VII.698 (38734)

ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 1 - 1 Linces de Zurano Alineación oficial del equipo 'Linces de Zurano' en el partido
0 - 1 Iván Cirarrueta (24')
Haki Çallı (77') 1 - 1
ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 1 - 1 Linces de Zurano Alineación oficial del equipo 'Linces de Zurano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 2 - 0 Linces de Zurano Alineación oficial del equipo 'Linces de Zurano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ktica team

Goles Goles

  • 186 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de ktica va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Haki Çallı.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rogier van Polanen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 29 minuts, en Theo Würfl no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Zlatko Ninković va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zlatko Ninković va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Haki Çallı gairebé marca per a ktica al minut 86 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Linces de Zurano

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iván Cirarrueta va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Peter-Johannes Trompet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andri Chardonnens.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Arbonés de Linces va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): Evgeny Moskalenok estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.