Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SoloCanteranos (437530) - Comunitario Madrid (1334502) » 367459377: T36/J2/VII

Liga 367459377 Información oficial sobre el partido 367459377 en Hattrick

03.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VII.691 (38727)

Real Dani Alineación oficial del equipo 'Real Dani' en el partido 4 - 1 A.C.Xerez Alineación oficial del equipo 'A.C.Xerez' en el partido
Jorge Martínez Blázquez (20') 1 - 0
Jorge Mejías (28') 2 - 0
Pep Boronat (37') 3 - 0
Garoe Polán (53') 4 - 0
4 - 1 Florián Congostro (66')
Real Dani Alineación oficial del equipo 'Real Dani' en el partido 4 - 1 A.C.Xerez Alineación oficial del equipo 'A.C.Xerez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Dani Alineación oficial del equipo 'Real Dani' en el partido 2 - 0 A.C.Xerez Alineación oficial del equipo 'A.C.Xerez' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Dani

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Martínez Blázquez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del RD se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Mejías, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): RD va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Baraquiel Potestad, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pep Boronat que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del A.C.Xerez. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Garoe Polán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RD es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Zaïd Moustakime al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Henri Rihula va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Baraquiel Potestad va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 41, i va passar la pilota a Jorge Mejías, però aquest no va encertar a marcar.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Garoe Polán hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Raúl Anguiano havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baraquiel Potestad de RD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Mejías de RD es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Mejías va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que RD va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

A.C.Xerez

Goles Goles

  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Florián Congostro de A.C.Xerez va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de A.C.Xerez va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Christer Zachariassen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Manolo Diago va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de A.C.Xerez que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de A.C.Xerez va anar a parar a la dreta de l'atac on en Uwe Piribauer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Jan Škerlič de A.C.Xerez va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bernard Feldbrugge va prendre el seu rol al minut 54.