Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Robledo F.C (1414400) - SpoetinGijón (1455882) » 367459312: T36/J12/VII

Liga 367459312 Información oficial sobre el partido 367459312 en Hattrick

12.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VII.689 (38725)

Robledo F.C Alineación oficial del equipo 'Robledo F.C' en el partido 1 - 0 Steaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Steaua de Lanjarón' en el partido
Gerónimo Luis Botasso (48') 1 - 0
Robledo F.C Alineación oficial del equipo 'Robledo F.C' en el partido 1 - 0 Steaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Steaua de Lanjarón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Robledo F.C Alineación oficial del equipo 'Robledo F.C' en el partido 3 - 1 Steaua de Lanjarón Alineación oficial del equipo 'Steaua de Lanjarón' en el partido
Tiene mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robledo F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Robledo contenien la respiració mentre en Gerónimo Luis Botasso s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Robledo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Robledo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio Sáenz Clemente ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Moreno Randolo del Robledo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jørn Måge. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Virgilio Gamero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Gerónimo Luis Botasso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Seeliger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ignacio Sáenz Clemente una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Javier Seeliger va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Virgilio Gamero de Robledo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Jørn Måge va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Robledo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Horst Gahr, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en David Estébanez Cubero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Steaua de Lanjarón

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Malte Kirkeby va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fabrizio Caffaro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Raimo Sundén va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Maximilien Guyon rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, David Chabot de Lanjarón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de Lanjarón Jan Žďárský va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mika Järvinen va entrar en el seu lloc.