Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MicaMeLaLia (798955) - Campiolones de Verano (1371338) » 367458969: T36/J12/VII

Liga 367458969 Información oficial sobre el partido 367458969 en Hattrick

12.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VII.683 (38719)

ARETEAM 8 Alineación oficial del equipo 'ARETEAM 8' en el partido 0 - 1 kempes FC Alineación oficial del equipo 'kempes FC' en el partido
0 - 1 Paolo Spadotto (28')
ARETEAM 8 Alineación oficial del equipo 'ARETEAM 8' en el partido 0 - 1 kempes FC Alineación oficial del equipo 'kempes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ARETEAM 8 Alineación oficial del equipo 'ARETEAM 8' en el partido 1 - 2 kempes FC Alineación oficial del equipo 'kempes FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARETEAM 8

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ARTM8 Rościgniew Pyc quasi marca al minut 8 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Denny Sosa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ARTM8 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ricardo Jorge Violante va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): ARTM8 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Ricardo Jorge Violante des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ARTM8 la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Denny Sosa no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rościgniew Pyc, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

kempes FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Paolo Spadotto va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Roger Olofsson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Ravid Lev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marius Chirilă, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 33 per Paolo Spadotto va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Justo Rivero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marius Chirilă, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): kempes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Roger Olofsson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Marius Chirilă va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Paolo Spadotto que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de kempes, en Klement Kalous, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Joan Pla va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.