Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kanemuchibuki (433894) - los Mancheg@s vendimiadores (989197) » 367458390: T36/J7/VII

Liga 367458390 Información oficial sobre el partido 367458390 en Hattrick

07.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VII.673 (38709)

kanemuchibuki Alineación oficial del equipo 'kanemuchibuki' en el partido 1 - 0 El Peter con las niñas Alineación oficial del equipo 'El Peter con las niñas' en el partido
Olivier Desmaretz (60') 1 - 0
kanemuchibuki Alineación oficial del equipo 'kanemuchibuki' en el partido 1 - 0 El Peter con las niñas Alineación oficial del equipo 'El Peter con las niñas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kanemuchibuki Alineación oficial del equipo 'kanemuchibuki' en el partido 1 - 2 El Peter con las niñas Alineación oficial del equipo 'El Peter con las niñas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kanemuchibuki

Goles Goles

  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Olivier Desmaretz era molt més ràpid que el defensa Tor Marcusson. Al minut 60, el jugador de kanemuchibuki va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Leonardo Raad gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Eduardt Gottsbachner va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 34, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Leonardo Raad sempre els tira per la dreta i en Eduardt Gottsbachner, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Leonardo Raad, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Amedee Fauville després que el jugador de kanemuchibuki li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Passats 7 minuts de joc, en Leonardo Raad de kanemuchibuki va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

El Peter con las niñas

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): El Peter va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 28 amb un llançament de falta perillós. En Danylo Popenko però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Herman Ahlmo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Danylo Popenko per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 66, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Peter va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tor Marcusson es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vito Araujo de Peter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Cezary Gniazdowski de Peter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.