Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bassline F.C. (1370813) - PSCHE Al Qnat (800355) » 367457490: T36/J6/VII

Liga 367457490 Información oficial sobre el partido 367457490 en Hattrick

31.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VII.657 (38693)

Royal City C.F Alineación oficial del equipo 'Royal City C.F' en el partido 1 - 1 Soc Perico Alineación oficial del equipo 'Soc Perico' en el partido
0 - 1 Cyril Osmont (43')
Santiago Pizarro (67') 1 - 1
Royal City C.F Alineación oficial del equipo 'Royal City C.F' en el partido 1 - 1 Soc Perico Alineación oficial del equipo 'Soc Perico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal City C.F Alineación oficial del equipo 'Royal City C.F' en el partido 2 - 0 Soc Perico Alineación oficial del equipo 'Soc Perico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal City C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Royal City una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Santiago Pizarro, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Royal City per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Juan Lafuente va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En David Lovison va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Royal City se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Royal City va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Santiago Pizarro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Köbi Stettner va estar a punt d'empatar per a Royal City quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alex Maros va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bruno Antunes va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 75 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claus Hanl de Royal City va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Lafuente es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Juan Lafuente es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador José Alberto Salazar de Royal City s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Soc Perico

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Cyril Osmont donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Perico, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Cyril Osmont va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Adriano Jorge Coimbra va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 61, el Perico estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Adriano Jorge Coimbra va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Perico van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Kristian Zacho no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Thulani Kodesh de Perico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oleg Pyatov de Perico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Axel Borsch de Perico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Benno Gaudin va prendre el seu rol al minut 87.