Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viking Wolves (1460280) - Cosas del Fútbol (993248) » 367456422: T36/J6/VII

Liga 367456422 Información oficial sobre el partido 367456422 en Hattrick

31.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VII.638 (38674)

famili-five Alineación oficial del equipo 'famili-five' en el partido 3 - 0 Cosas del Fútbol Alineación oficial del equipo 'Cosas del Fútbol' en el partido
Yiorgos Sapounakis (41') 1 - 0
Benjamin Grimault (42') 2 - 0
Wilfried Sénard (73') 3 - 0
famili-five Alineación oficial del equipo 'famili-five' en el partido 3 - 0 Cosas del Fútbol Alineación oficial del equipo 'Cosas del Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
famili-five Alineación oficial del equipo 'famili-five' en el partido 2 - 0 Cosas del Fútbol Alineación oficial del equipo 'Cosas del Fútbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

famili-five

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 41 gràcies a la jugada de Yiorgos Sapounakis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benjamin Grimault, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 73, en Albert Bedoshvili del famili-five va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Wilfried Sénard que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a famili-five per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilfried Sénard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wilfried Sénard va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Ari Turunen de famili-five hagués d'abandonar el terreny de joc. Wicher Hering va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Yiorgos Sapounakis de famili-five va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Albert Bedoshvili va entrar en el seu lloc.

Cosas del Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): el Cosas van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Gabriele Jacquet no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de el Cosas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lennaert van der Heiden va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Falko de Leijer de el Cosas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Dominik Kotoński, jugador de el Cosas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 63. Joris Robinot, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.