Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RBB Team (308395) - U.D. Berberechos (988442) » 367454217: T36/J1/VII

Liga 367454217 Información oficial sobre el partido 367454217 en Hattrick

25.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VII.599 (38635)

Nuevo Oxetedoro Alineación oficial del equipo 'Nuevo Oxetedoro' en el partido 5 - 1 Real Chamm Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Chamm Balompie' en el partido
Jesús Ysasi Herreros (20') 1 - 0
Jaime Sáinz (28') 2 - 0
Ángel Sardá (72') 3 - 0
3 - 1 Xavi Segarra (79')
Jesús Ysasi Herreros (82') 4 - 1
Jesús Zamanillo (85') 5 - 1
Nuevo Oxetedoro Alineación oficial del equipo 'Nuevo Oxetedoro' en el partido 5 - 1 Real Chamm Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Chamm Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nuevo Oxetedoro Alineación oficial del equipo 'Nuevo Oxetedoro' en el partido 3 - 1 Real Chamm Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Chamm Balompie' en el partido
Tiene suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Oxetedoro

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Jesús Ysasi Herreros va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Oxetedoro.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Oxetedoro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaime Sáinz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Ángel Sardá va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Oxetedoro.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Dani Bazaga estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jesús Ysasi Herreros va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 82.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Oxetedoro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Zamanillo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Oxetedoro va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Jesús Ysasi Herreros va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Carles Guix gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafał Nadobnik va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Tabernero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jaume Cambra va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carles Guix de Oxetedoro es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Carles Guix de Oxetedoro va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Pablo Zorrilla va prendre el seu rol al minut 87.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Dani Bazaga estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Real Chamm Balompie

Goles Goles

  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El R.Chamm era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Xavi Segarra va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Jordi Serra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Narciso Pombo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Isaac Bochini.