Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LLANOWAR FC (1417488) - Comeragh Rd Team (487610) » 367454011: T36/J5/VII

Liga 367454011 Información oficial sobre el partido 367454011 en Hattrick

24.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / VII.595 (38631)

yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido 0 - 3 Comeragh Rd Team Alineación oficial del equipo 'Comeragh Rd Team' en el partido
0 - 1 Mariusz Buchowiecki (24')
0 - 2 Luis Moyano (67')
0 - 3 Mariusz Buchowiecki (85')
yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido 0 - 3 Comeragh Rd Team Alineación oficial del equipo 'Comeragh Rd Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
yonkis de gamonal Alineación oficial del equipo 'yonkis de gamonal' en el partido 0 - 1 Comeragh Rd Team Alineación oficial del equipo 'Comeragh Rd Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yonkis de gamonal

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): gamonal va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Joaquim Casas va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de gamonal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Daniel Dorobanţu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de gamonal, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Zülfikâr Kayabaşı va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Umberto Hörler de gamonal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Walerian Pęski de gamonal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): gamonal va fer una substitució al minut 43. Cristi Tiriac va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Haize Adoain.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Walerian Pęski va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de gamonal es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Comeragh Rd Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Quan passaven 24 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Comeragh. En Mariusz Buchowiecki va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): En Ville Salmijärvi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Comeragh, un peu providencial d'en Luis Moyano va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mariusz Buchowiecki va augmentar l'avantatge de Comeragh a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Mariusz Buchowiecki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Adrover, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Guadalupe Ogazón de Comeragh va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ville Salmijärvi de Comeragh va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yalçın Akbaş de Comeragh va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isaia Facciolo.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Salamon Kalocsay va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sergio Carreras Serra.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Isaia Facciolo ocupà el lloc d'en Nick Tröthann al 56 minuts, dos minuts després que el jugador de Comeragh quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 096 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de Comeragh es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Ville Salmijärvi, que es va haver de retirar lesionat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Salamon Kalocsay no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.