Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santiso F.C. (439399) - pinchabolas (1587486) » 367452446: T36/J5/VII

Liga 367452446 Información oficial sobre el partido 367452446 en Hattrick

24.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / VII.567 (38603)

Santiso F.C. Alineación oficial del equipo 'Santiso F.C.' en el partido 0 - 3 pinchabolas Alineación oficial del equipo 'pinchabolas' en el partido
0 - 1 Emmanuel Kaerlein (3')
0 - 2 Marko Rantakaisla (60')
0 - 3 Stanisław Sporna (69')
Santiso F.C. Alineación oficial del equipo 'Santiso F.C.' en el partido 0 - 3 pinchabolas Alineación oficial del equipo 'pinchabolas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santiso F.C. Alineación oficial del equipo 'Santiso F.C.' en el partido 1 - 2 pinchabolas Alineación oficial del equipo 'pinchabolas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santiso F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Aurelio Carniceiro de Santiso es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rutger de Feijter.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aurelio Carniceiro de Santiso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Bastian Malleiro de Santiso va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ildefonso Baldaquí va entrar en el seu lloc.

pinchabolas

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Santiso. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Emmanuel Kaerlein la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del pinchabolas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 3.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, un xut de Marko Rantakaisla des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stanisław Sporna de pinchabolas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 69 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Sporna va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 28, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Perfeito Antelo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Stanisław Sporna estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant 梁 (Liang) 顺峰 (Shunfeng)? Un error clamorós seu va donar a Jari Ojalehto una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Delfim Palmeira de pinchabolas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Benjamín Juárez va prendre el seu rol al minut 20.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Marko Rantakaisla va sortir coix del terreny de joc, substituït per Adrian Leutert. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.