Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Pascual (487919) - Real Desastre C.F. (1421692) » 367451976: T36/J12/VII

Liga 367451976 Información oficial sobre el partido 367451976 en Hattrick

12.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VII.558 (38594)

Inter de Pascual Alineación oficial del equipo 'Inter de Pascual' en el partido 0 - 1 M.K. Ultra Alineación oficial del equipo 'M.K. Ultra' en el partido
0 - 1 Paco Elgucena (69')
Inter de Pascual Alineación oficial del equipo 'Inter de Pascual' en el partido 0 - 1 M.K. Ultra Alineación oficial del equipo 'M.K. Ultra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter de Pascual Alineación oficial del equipo 'Inter de Pascual' en el partido 0 - 3 M.K. Ultra Alineación oficial del equipo 'M.K. Ultra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Pascual

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lampis Paltidis va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Bertrand Feugier va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Pascual van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Alberto Jiménez Zotes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

M.K. Ultra

Goles Goles

  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Paco Elgucena va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Imre Gér quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ultra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Edgar Suárez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ultra sortien al contraatac. La falta llançada per Risto Volanen va sortir força alta sense massa perill.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Wilhelm Gunnarsson quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Imre Gér de Ultra va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39, Fethullah Karakan de Ultra va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter von Gerlach de Ultra es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.