Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSK Alcorcon (312621) - bobo esponja C.F. (1593703) » 367450782: T36/J10/VII

Liga 367450782 Información oficial sobre el partido 367450782 en Hattrick

28.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VII.537 (38573)

knt team Alineación oficial del equipo 'knt team' en el partido 0 - 1 Gimnastic De Tarragona S.A.D Alineación oficial del equipo 'Gimnastic De Tarragona S.A.D' en el partido
0 - 1 Giorgio Russo (8')
knt team Alineación oficial del equipo 'knt team' en el partido 0 - 1 Gimnastic De Tarragona S.A.D Alineación oficial del equipo 'Gimnastic De Tarragona S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
knt team Alineación oficial del equipo 'knt team' en el partido 1 - 2 Gimnastic De Tarragona S.A.D Alineación oficial del equipo 'Gimnastic De Tarragona S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

knt team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Miguel Ibiaga de team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miguel Ibiaga va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Juan Ángel Igaralde de team va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Philippe Wachter va prendre el seu rol al minut 35.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Andrea Patato. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Petronio Posada tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Gimnastic De Tarragona S.A.D

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de Nastic Giorgio Russo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Werner Hinkofer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Werner Hinkofer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Georg Savi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Abdu Ndururi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Werner Hinkofer, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tapio Hemminki després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abdu Ndururi va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Giorgio Russo de Nastic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 284 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Nastic, Georg Savi va fallar un penal al minut 76, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eivind Sveen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.