Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Filgueira (49180) - Pelochito's Victoriosos (1332162) » 367449387: T36/J11/VII

Liga 367449387 Información oficial sobre el partido 367449387 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.512 (38548)

Rayo Filgueira Alineación oficial del equipo 'Rayo Filgueira' en el partido 1 - 2 herculigans c f Alineación oficial del equipo 'herculigans c f' en el partido
0 - 1 Senijad Sadiković (23')
0 - 2 Senijad Sadiković (40')
Bartolomeo Piccirillo (86') 1 - 2
Rayo Filgueira Alineación oficial del equipo 'Rayo Filgueira' en el partido 1 - 2 herculigans c f Alineación oficial del equipo 'herculigans c f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Filgueira Alineación oficial del equipo 'Rayo Filgueira' en el partido 2 - 1 herculigans c f Alineación oficial del equipo 'herculigans c f' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Filgueira

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Bartolomeo Piccirillo de Filgueira va demostrar les seves habilitats al minut 86 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 59 amb una falta ben llançada per en Yuval Rozen, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Albano Díaz de Filgueira es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Filgueira va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Climent Güell va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Radislav Vojtek va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Rafael Vada no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): Bartolomeo Piccirillo estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

herculigans c f

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Markus Morgenstern arribés a peus de Senijad Sadiković, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a herculigans el 0 - 1.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): herculigans va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Senijad Sadiković va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Yoeri Blaaser va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emilio Alastrué, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Mathieu Labarde va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Emilio Alastrué va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Seweryn Pieszko de herculigans va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Stefan Szrama va prendre el seu rol al minut 56.
  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 67 va fer que Senijad Sadiković de herculigans hagués d'abandonar el terreny de joc. Alexandre Bize va entrar al terreny de joc per suplir-lo.