Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eibols FC (1578753) - Navanes FC (773479) » 367449379: T36/J8/VII

Liga 367449379 Información oficial sobre el partido 367449379 en Hattrick

14.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / VII.512 (38548)

Misión Imposible, C.F. Alineación oficial del equipo 'Misión Imposible, C.F.' en el partido 1 - 1 Templarios del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Templarios del Bierzo' en el partido
Delfín Voutureira (29') 1 - 0
1 - 1 Vicent Molins (73')
Misión Imposible, C.F. Alineación oficial del equipo 'Misión Imposible, C.F.' en el partido 1 - 1 Templarios del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Templarios del Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Misión Imposible, C.F. Alineación oficial del equipo 'Misión Imposible, C.F.' en el partido 3 - 1 Templarios del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Templarios del Bierzo' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Misión Imposible, C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va premiar Imposible, amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Delfín Voutureira va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En André Nouche es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Delfín Voutureira, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Imposible, va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Art van Ingen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Alfredo Verea.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Luis Alfredo Verea tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Art van Ingen va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Templarios del Bierzo

Goles Goles

  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Vicent Molins, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Antonio Manuel Vergara va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Vázquez va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jurica Grga de Templarios es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcin Uściłowski de Templarios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.