Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morakke FutbolParty (1414517) - Ave Fénix F.C. (485682) » 367448304: T36/J3/VII

Liga 367448304 Información oficial sobre el partido 367448304 en Hattrick

10.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VII.493 (38529)

TORRES C.F Alineación oficial del equipo 'TORRES C.F' en el partido 3 - 1 domainos Alineación oficial del equipo 'domainos' en el partido
Tommi Cleven (21') 1 - 0
Chanan Reznik (34') 2 - 0
Jan-Okko de Kok (58') 3 - 0
3 - 1 Pau Torrents (71')
TORRES C.F Alineación oficial del equipo 'TORRES C.F' en el partido 3 - 1 domainos Alineación oficial del equipo 'domainos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TORRES C.F Alineación oficial del equipo 'TORRES C.F' en el partido 5 - 0 domainos Alineación oficial del equipo 'domainos' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORRES C.F

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Tommi Cleven al minut 21, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al TORRES i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Chanan Reznik va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Jan-Okko de Kok de TORRES va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): TORRES va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Rinos Gaitanopoulos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Edelmiro Mella va entorpir al marcador d'en Hyuk-Su Lee per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Edelmiro Mella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Shaun Johnson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hyuk-Su Lee de TORRES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

domainos

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TORRES. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pau Torrents la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del domainos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Pau Torrents quasi aconsegueix empatar per domainos al minut 32, però Eduardo Iritia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edelmiro Mella va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 35 de joc.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 36 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ali Ølberg amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Tobias Wambach va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): domainos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 59 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.