Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quatro Cerveza (1335108) - asereje82 (440812) » 367444126: T36/J11/VII

Liga 367444126 Información oficial sobre el partido 367444126 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.418 (38454)

Rubipower Alineación oficial del equipo 'Rubipower' en el partido 3 - 0 Soul Reaver F.C Alineación oficial del equipo 'Soul Reaver F.C' en el partido
Nicki Laugesen (20') 1 - 0
Santiago Ribera (23') 2 - 0
Georgi Spirov (42') 3 - 0
Rubipower Alineación oficial del equipo 'Rubipower' en el partido 3 - 0 Soul Reaver F.C Alineación oficial del equipo 'Soul Reaver F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rubipower Alineación oficial del equipo 'Rubipower' en el partido 1 - 2 Soul Reaver F.C Alineación oficial del equipo 'Soul Reaver F.C' en el partido
Tiene suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubipower

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Georgi Spirov va pentinar un córner cap al segon pal que Nicki Laugesen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Santiago Ribera va incrementar l'avantatge de Rubipower amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Rafael Valenzuela estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Georgi Spirov va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Nicolas Orkney va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rafael Valenzuela va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rubipower va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Georgi Spirov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Dyg Rossen de Rubipower la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Santiago Ribera de Rubipower va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Nicki Laugesen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir German Urtza.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Nicholas de Wever tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Soul Reaver F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Goran Vasilić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Dafnis Kalniņš va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Soysal Kahraman la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Reaver havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Afato Mahoney va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Reaver va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 72 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Reaver va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Don Pouw no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Soysal Kahraman de Reaver amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Dani Fausto de Reaver va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Dani Fausto va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Reaver es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.