Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chichonera FC (1419020) - The Dollars (435669) » 367443516: T36/J12/VII

Liga 367443516 Información oficial sobre el partido 367443516 en Hattrick

12.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VII.407 (38443)

El Verdellada Alineación oficial del equipo 'El Verdellada' en el partido 0 - 0 Adega do Parente Alineación oficial del equipo 'Adega do Parente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Verdellada Alineación oficial del equipo 'El Verdellada' en el partido 4 - 0 Adega do Parente Alineación oficial del equipo 'Adega do Parente' en el partido
Es un cenizo 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Verdellada

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Verdellada per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Yannick Duerig va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zekai Yıldırım de Verdellada va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Fabiano Scali que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Yannick Duerig arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Boet va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Verdellada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zekai Yıldırım en un 1 contra 1 amb el porter Dicky Spigt, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Zygmunt Jarecki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Verdellada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fabiano Scali! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Richard Torvanger. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Adega do Parente

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio Boet no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ulus Özkurt estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Robert Trawka va marcar al minut 86 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Kemal Halik, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.