Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. RAYON-TEAM (1437936) - Leroy Collins Team (30531) » 367441957: T36/J1/VII

Liga 367441957 Información oficial sobre el partido 367441957 en Hattrick

25.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VII.380 (38416)

C.F. RAYON-TEAM Alineación oficial del equipo 'C.F. RAYON-TEAM' en el partido 4 - 0 Aviacion Atletico Alineación oficial del equipo 'Aviacion Atletico' en el partido
Moisés Velasco Gascón (4') 1 - 0
Antoine Diaz (22') 2 - 0
Svetozár Bledý (77') 3 - 0
Ervin Gazdag (82') 4 - 0
C.F. RAYON-TEAM Alineación oficial del equipo 'C.F. RAYON-TEAM' en el partido 4 - 0 Aviacion Atletico Alineación oficial del equipo 'Aviacion Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. RAYON-TEAM Alineación oficial del equipo 'C.F. RAYON-TEAM' en el partido 2 - 1 Aviacion Atletico Alineación oficial del equipo 'Aviacion Atletico' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,9 % 15,1 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. RAYON-TEAM

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Moisés Velasco Gascón va marcar al minut 4 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Antoine Diaz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del At. Avcn. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Svetozár Bledý la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RAYON es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 77.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): RAYON va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ervin Gazdag va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan Ludwig Passau de RAYON gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Svetozár Bledý va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El RAYON va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Antoine Diaz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RAYON va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ervin Gazdag, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Era el minut 12 quan després d'una dura entrada, el jugador Giuseppe Fanciulli de RAYON s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Aviacion Atletico

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Matthew Colard completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Christophe Jegat va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guido Fusco de At. Avcn va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.