Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCNiagara (1371477) - Los Ases del Balón (799762) » 367441854: T36/J11/VII

Liga 367441854 Información oficial sobre el partido 367441854 en Hattrick

05.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VII.377 (38413)

F.C.Sant Iscle Alineación oficial del equipo 'F.C.Sant Iscle' en el partido 1 - 6 salutiserveisdellallar Alineación oficial del equipo 'salutiserveisdellallar' en el partido
0 - 1 Bartłomiej Obrębski (40')
Leonida Preda (43') 1 - 1
1 - 2 Jaime Vivar Godoy (44')
1 - 3 Róbert Görbe (68')
1 - 4 Paco Giginta (78')
1 - 5 Adriano Cherici (85')
1 - 6 Hayden Burkhart (87')
F.C.Sant Iscle Alineación oficial del equipo 'F.C.Sant Iscle' en el partido 1 - 6 salutiserveisdellallar Alineación oficial del equipo 'salutiserveisdellallar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Sant Iscle Alineación oficial del equipo 'F.C.Sant Iscle' en el partido 2 - 2 salutiserveisdellallar Alineación oficial del equipo 'salutiserveisdellallar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Sant Iscle

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 del partit, el jugador Leonida Preda de F.C.Sant va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): F.C.Sant va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aurel Podeanu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Róbert Görbe no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nik Pattinama estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Leonida Preda va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Samuca Malheiros de F.C.Sant va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladislav Poryadkin de F.C.Sant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nik Pattinama va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Giuseppino Inzoli.

salutiserveisdellallar

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Bartłomiej Obrębski era molt més ràpid que el defensa Samuca Malheiros. Al minut 40, el jugador de salutiserveisdellal va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jaime Vivar Godoy quedar desmarcat i marcar per a salutiserveisdellal al minut 44. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Róbert Görbe de salutiserveisdellal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 68 de partit.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Paco Giginta, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de salutiserveisdellal van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 5 mitjançant en Adriano Cherici.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Hayden Burkhart de salutiserveisdellal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Volker Meinhart va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Emerson Bax va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Miguel Ortexa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Miguel Ortexa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Adriano Cherici, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. salutiserveisdellal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Juanola de salutiserveisdellal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Toni Juanola va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.