Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benetusser NAF (988639) - La Torreta (119992) » 367441675: T36/J14/VII

Liga 367441675 Información oficial sobre el partido 367441675 en Hattrick

26.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / VII.374 (38410)

Benetusser NAF Alineación oficial del equipo 'Benetusser NAF' en el partido 1 - 2 Otei Team Alineación oficial del equipo 'Otei Team' en el partido
David Vivó (11') 1 - 0
1 - 1 Frederick Lindsay (27')
1 - 2 Moritz Benjamin Mai (69')
Benetusser NAF Alineación oficial del equipo 'Benetusser NAF' en el partido 1 - 2 Otei Team Alineación oficial del equipo 'Otei Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Benetusser NAF Alineación oficial del equipo 'Benetusser NAF' en el partido 2 - 2 Otei Team Alineación oficial del equipo 'Otei Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,9 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benetusser NAF

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Benetusser va ser David Vivó.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santi Laín Entralgo al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jelmen Van Wemmel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Karlo Astarloa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Nahuel Ponce va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Benetusser se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Benetusser a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Benchomo Múgica va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 70 minuts, en John Ølholm no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Benetusser enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): En John Ølholm tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Otei Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Frederick Lindsay va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 27.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Moritz Benjamin Mai va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Otei va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jordi García-Sala, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Per C. Josefsson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ben Boswell, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Ismail Al-Anwar se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Curt Ulrich que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.