Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gallaecia Racing F.C. (799895) - deportibo de la pinilla (438167) » 367440329: T36/J14/VII

Liga 367440329 Información oficial sobre el partido 367440329 en Hattrick

26.05.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / VII.350 (38386)

Gallaecia Racing F.C. Alineación oficial del equipo 'Gallaecia Racing F.C.' en el partido 5 - 1 deportibo de la pinilla Alineación oficial del equipo 'deportibo de la pinilla' en el partido
Yiannis Kampouridis (5') 1 - 0
1 - 1 Roman-Paul Kontny (22')
Lenos Gkioulekas (30') 2 - 1
Didi von Lehmden (38') 3 - 1
Milán Balda (68') 4 - 1
Wacław Tymiński (69') 5 - 1
Gallaecia Racing F.C. Alineación oficial del equipo 'Gallaecia Racing F.C.' en el partido 5 - 1 deportibo de la pinilla Alineación oficial del equipo 'deportibo de la pinilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gallaecia Racing F.C. Alineación oficial del equipo 'Gallaecia Racing F.C.' en el partido 4 - 0 deportibo de la pinilla Alineación oficial del equipo 'deportibo de la pinilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallaecia Racing F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gallaecia contenien la respiració mentre en Yiannis Kampouridis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Corria el minut 30 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lenos Gkioulekas, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Gallaecia va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Didi von Lehmden, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del deportibo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Milán Balda la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gallaecia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 68.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Wacław Tymiński de Gallaecia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Yiannis Kampouridis es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Lenos Gkioulekas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Dan-Ştefan Durşină, jugador de Gallaecia, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 8. Kitwana Chepkwony, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

deportibo de la pinilla

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): deportibo va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Toktamış Ferdağ, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roman-Paul Kontny que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Tomas Pettersson, al minut 15 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Juan Bautista Díaz, que no va rendir al seu nivell habitual.