Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Farrukiños (1580865) - Herrera C.F. (1461990) » 367439531: T36/J10/VII

Liga 367439531 Información oficial sobre el partido 367439531 en Hattrick

28.04.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VII.336 (38372)

Os Farrukiños Alineación oficial del equipo 'Os Farrukiños' en el partido 2 - 1 C.E.Gracia City Alineación oficial del equipo 'C.E.Gracia City' en el partido
Sharon Hilel (28') 1 - 0
1 - 1 Denis Aleksandrov (63')
Arsen Kostenko (87') 2 - 1
Os Farrukiños Alineación oficial del equipo 'Os Farrukiños' en el partido 2 - 1 C.E.Gracia City Alineación oficial del equipo 'C.E.Gracia City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Farrukiños Alineación oficial del equipo 'Os Farrukiños' en el partido 0 - 1 C.E.Gracia City Alineación oficial del equipo 'C.E.Gracia City' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Farrukiños

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Farrukiños va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sharon Hilel va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Farrukiños eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 87, Arsen Kostenko va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Farrukiños va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joan Pere Freixas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Farrukiños sortien al contraatac. La falta llançada per Jörn Wetterich va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Farrukiños, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Joan Pere Freixas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

C.E.Gracia City

Goles Goles

  • 108 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tawfiq Naamane encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Denis Aleksandrov només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Silvano Mazzullo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CEG la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Egeo Pagura de CEG va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.