Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Donaukinder (307923) - Herrera C.F. (1461990) » 367439493: T36/J1/VII

Liga 367439493 Información oficial sobre el partido 367439493 en Hattrick

25.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VII.336 (38372)

Donaukinder Alineación oficial del equipo 'Donaukinder' en el partido 3 - 1 C.E.Gracia City Alineación oficial del equipo 'C.E.Gracia City' en el partido
Johan Nordby (3') 1 - 0
Alex Klabutschnig (22') 2 - 0
Battista Varischetti (48') 3 - 0
3 - 1 Ferdynand Zdonek (83')
Donaukinder Alineación oficial del equipo 'Donaukinder' en el partido 3 - 1 C.E.Gracia City Alineación oficial del equipo 'C.E.Gracia City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Donaukinder Alineación oficial del equipo 'Donaukinder' en el partido 0 - 1 C.E.Gracia City Alineación oficial del equipo 'C.E.Gracia City' en el partido
Tiene bastante suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donaukinder

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): En Johan Nordby va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Donaukinder va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Alex Klabutschnig la va transformar en el 2 - 0.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Donaukinder va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Battista Varischetti.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Battista Varischetti per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Benoît Brioude va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Donaukinder, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Alejandro Moncada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Pavle Belodedić, de Donaukinder, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Odol Mazarredo el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Håvard Haaland va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Romain Righenzi, que no va rendir al seu nivell habitual.

C.E.Gracia City

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de CEG no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ferdynand Zdonek va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Luis Miguel Souto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.