Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Castilla (1583145) - Flojum (1590351) » 367439175: T36/J5/VII

Liga 367439175 Información oficial sobre el partido 367439175 en Hattrick

24.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / VII.330 (38366)

Barrio Los Angeles CF Alineación oficial del equipo 'Barrio Los Angeles CF' en el partido 4 - 0 River Fake Alineación oficial del equipo 'River Fake' en el partido
Heiri Wannenmacher (35') 1 - 0
Gallus Tschanen (38') 2 - 0
Gallus Tschanen (57') 3 - 0
Leonardo Šegarić (71') 4 - 0
Barrio Los Angeles CF Alineación oficial del equipo 'Barrio Los Angeles CF' en el partido 4 - 0 River Fake Alineación oficial del equipo 'River Fake' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Barrio Los Angeles CF Alineación oficial del equipo 'Barrio Los Angeles CF' en el partido 5 - 1 River Fake Alineación oficial del equipo 'River Fake' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio Los Angeles CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Angeles s'avançava en el marcador després que en Heiri Wannenmacher xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Angeles i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 38 minuts de joc. Mentre en Gallus Tschanen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Angeles va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gallus Tschanen des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leonardo Šegarić es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Angeles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Leonardo Šegarić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Angeles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Leonardo Šegarić en un 1 contra 1 amb el porter Haymo Seherr, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Leonardo Šegarić hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vladimir Setnikar havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leonardo Šegarić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Heiri Wannenmacher va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Kristian Pakonen.

River Fake

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sami Pettersson la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de River havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Peiró Amo de River amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.